Debatten raser: Ser du klovnen eller hunden?

30/9/20 06:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Privatfoto
Hvad ser du, når du ser billedet? Folk kan slet ikke blive enige.

Lige nu diskuterer mennesker verden over et af de spørgsmål, der muligvis ikke er det mest presserende under en pandemi, men stadigvæk har skabt debat rundt om middagsborde og på arbejdspladser. Billedet har skabt debat, fordi folk har svært ved at blive enige om, hvad de ser på det. Er det en klovn eller en hund? 

Ingen ved, hvor billedet stammer fra, men det har skabt røre på de sociale medier, hvor brugerne diskuterer i flæng. Det fortæller The New Zealand Herald

Billedet har gået sin sejrsgang på Twitter og andre sociale medier, hvor mange brugere fortæller, at de har svært ved at skelne mellem en klovn eller en hund. Hvad ser du? 

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

 

Stikker en hjælpende hånd

Billedet af enten hunden eller klovnen har som nævnt skabt stor furore på de sociale medier. På Twitter skriver en bruger, der kalder sig Jenny Johnson, at hun både ser klovnen og hunden, når hun kigger på billedet. Det bemærkes dog af en anden, at det kan være svært at se klovnen igen, når først ens øjne har fundet hunden. 

Hvis du kun kan se hunden, så stikker Twitter-brugeren Castronauts en hjælpende pote. Personen bag profilen har tegnet klovnen op, så man kan se, hvordan andre oplever den optiske illusion. Hvad ser du?