Dejligt nyt fra Puk Elgård: Vender tilbage til TV2

31/3/22 06:37

Henrik Rothenbücher

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Puk Elgård vender tilbage til TV2. Det fortæller hun i et nyt interview.

Hvis du er blandt dem, der har savnet at se den skønne tv-vært Puk Elgård på tv, siden hun valgte at trække sig fra Go' Morgen Danmark, såkan du godt glæde dig.

Puk vender nemlig tilbage på skærmen igen.

Det var i oktober sidste år, at Puk Elgård tog den svære beslutning at stoppe på Go' Morgen Danmark, hvor hun ellers havde været vært i intet mindre end syv år.

Til Billed-Bladet kan Puk Elgård dog afslører, at hun ikke er helt færdig med tv, for snart vender hun nemlig tilbage igen, og det er til samme tv-kanal.

"Jeg har faktisk lavet seks programmer, som kommer på TV 2 til november, og jeg skal i gang med fem nye programmer fra på tirsdag, der handler om klima. Så jeg har ikke været helt væk fra tv," fortalte Puk Elgård til Billed-Bladet, da de mødte hende i forbindelse med TVprisen 2022.

Puk Elgård fortæller, at programmet indtil videre har fået titlen 'Kærlighed og knofedt', men at det ikke er sikkert, at programmet hedder det, når det bliver sendt på TV2 senere på året.

Den garvede tv-vært har fortalt om sin syvårige periode hos 'Go' Morgen Danmark, at der var en ting, hun ikke ville deltage i. Hvad det var, kan du læse i artiklen herunder: