Dejligt nyt: Penge på vej til 1.4 millioner danskere

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
1.4 millioner danskere kan se frem til en pengebonus.

Mest læste i dag

Det er blevet annonceret, at Tryg-koncernen, som inkluderer Tryg, Alka og deres samarbejdspartnere, vil udbetale en samlet bonus på 950 millioner kroner.

Det er TryghedsGruppen, der er Tryg-koncernens største aktionær, der har udmeldt nyheden om den forestående bonusudbetaling, som vil finde sted den 10. oktober i år.

TryghedsGruppen har siden 2016 haft en tradition for at udbetale en årlig bonus til sine medlemmer. Denne praksis fortsætter uden ophold i år, hvilket vil være til gavn for i alt 1,4 millioner kunder, der har deres forsikring hos Tryg, Alka og de associerede selskaber.

Denne oplysning er offentliggjort af Finans.

Men det er værd at bemærke, at den kommende bonus i år ligger lidt lavere end den sædvanlige standard. Årets bonus er fastsat til at være seks procent af medlemmernes forsikringsindbetalinger i 2022.

Dette står i kontrast til de fleste tidligere år, hvor tilbagebetalingen har været på otte procent. 2016 var den eneste undtagelse indtil nu, hvor den udbetalte bonus også lå på seks procent.

Siden 2016 har TryghedsGruppen udbetalt i alt 5,8 milliarder kroner i medlemsbonusser. Selvom årets udbetaling er en smule lavere, repræsenterer den stadig en betydelig fordel for forsikringskunderne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig