Deler god nyhed om Mary og Frederik

02/9/20 07:21

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock.
Nu er alle detaljer endelig på plads.

Detaljerne for årets udgave af Kronprinsparrets Priser er nu på plads. Nu er det officielt, at hele Danmark kommer til at kunne følge med, når Mary og Frederik toner frem på DR1. Prisuddelingen afholdes hvert år i skiftende danske byer, og i år vil Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen indtage scenen på Værket i Randers, når de sætter fokus på ekstraordinære præstationer inden for kunst, kultur og socialt arbejde.

Det oplyser Bikubefonden, der er medarrangør af prisuddelingen, i en pressemeddelelse. 

Randers er en af Danmarks ældste købstæder, og selvom det er en moderne by, lægger den ikke skjul på sine historiske træk, der kan spores helt tilbage til middelalderen. Byen, der er kendt for sine omgivelser ud til Gudenåens munding og tæt på Randers Fjord, er præget af et stærkt fællesskab og et kulturliv med forskelligartede tilbud

Musik- og teaterhuset Værket, der lægger scene til Kronprinsparrets Priser 2020, har til huse i Randers’ gamle elværk og har siden 1990 lagt scene til store oplevelser inden for alt fra ballet over skuespil til rytmiske koncerter og comedy.

Modtagere af Stjernedryspriser afsløres

Kronprinsparrets Priser 2020 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet den 31. oktober, mens de to Stjernedryspriser bliver offentliggjort i ugen op til prisuddelingen.

Du kan se Kronprinsparrets Priser 2020 på DR1 lørdag den 31. oktober kl. 21.00 og følge prisuddelingen på DR’s, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme. Du kan også følge prisuddelingen via #kronpriser, oplyses det.