Den 8. februar sker det: Her slår Normal dørene op til ny butik

Af: Mie M.B

|

24/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Normal har på landsplan omkring 135 butikker

Lige nu læser andre også

Det er blevet normalt at spotte Normal butikker i de fleste danske byer efterhånden, og særligt aarhusianserne har taget godt imod konceptet med faste lave priser på kendte mærkevarer. Den danskejede kæde har allerede etableret sig i midtbyen, Trøjborg, Storcenter Nord, City Vest, Viby Centret samt en kaffebar. Nu annoncerer Normal åbningen af endnu en butik i Smilets By, denne gang i Åbyhøj. Det skriver migogaarhus.

Den nye butik kommer til at ligge på Silkeborgvej ved siden af Rema 1000 og strækker sig over 435 kvadratmeter. Lokalerne har tidligere huset Nordea, og forventes at åbne den 8. februar 2024. 

Den kommende åbning i Åbyhøj vil blive markeret med en omfattende åbningsfest, der inkluderer events, konkurrencer, giveaways og god stemning for kunderne. Normal lover en fortsat fornyelse og spænding ved konstant at bringe omkring 100 nye varer i butikkerne hver uge.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig