Den Sorte Svane: Bestyrelsesformand er færdig

Af: Kasper Rud

|

09/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Færdig som formand i kendisnatklub efter "Den Sorte Svane"

Lige nu læser andre også

Der kom mange hemmeligheder frem efter udsendelserne fra Den Sorte Svane.

Det har haft stor betydning for mange, og nu sker der igen store ændringer som konsekvens af udsendelsen.

Natklubben Museo foretager nu store ændringer, siden kendisnatklubben med folk som Remee og Lars Hjortshøj i ejerkredsen blev nævnt i udsendelsen.

Dette skriver Finans.

Jackie Phillip Michelsen, der havde siddet som bestyrelsesformand i Museo siden 2017 har nu trukket sig fra posten som bestyrelsesformand i selskabet bag natklubben, LKG Night.

Det er fortsat uklart hvorfor han forlader posten. Det vides heller ikke om Den Sorte Svane har haft noget at sige i forhold til beslutningen.

Selvom det først netop er blevet offentliggjort i virksomhedsregisteret, fratrådte Jackie Phillip Michelsen officielt posten 6. juni.

Afviste ulovligheder
Museo blev nævnt i Den Sorte Svane sammen med Søpavillonen og Chateau Motel.

Ifølge dokumentaren har natklubberne betalt fakturaer til et selskab drevet af Martin Malm Hansen. Selskabet skulle ifølge skjulte optagelser med Malm blive brugt til hvidvask via falske fakturaer.

De har selv afvist at skulle have gjort noget ulovligt.

"Vi vil derfor gerne understrege, at vi på ingen måde har foretaget os noget ulovligt i denne sag. Museo har ikke modtaget fiktive fakturaer fra Martin Malm. Museo har derimod modtaget en faktura d. 01.06.2022 via en daværende leverandør af vagtydelser med dokumentation på faktisk leverede vagtydelser. Museo betalte efterfølgende fakturaen pålydende det eksakte beløb, som Museo havde købt vagtydelser for", lød det umiddelbart efter i en pressemeddelelse fra Museo, som Jackie Phillip selv har delt.

50-årige Jackie Phillip er ikke længere bestyrelsesformand for LKG Night, som er selskabet bag natklubben Museo. 

Anbefalet til dig