Den store bagedyst-dommer i pinlig brøler: Kæresten måtte læse det i avisen

10/3/22 10:41

Sarah Steenfeldt

Markus Grigo, Timm Vladimir og Katrine Foged Thomsen. Foto: Agnete Schlichtkrull/ DR
Ups - måske skulle kæresten have haft besked først?

Siden 2017 har Markus Grigo været dommer i DR-hittet Den store bagedyst. 

Det var også i 2017 at Markus Grigo mødte sin kæreste Susanne Christoffersen. De to mødtes på datingappen 'Tinder' og har siden dannet par.

Men selvom man har dannet par i et stykke tid, så kan der stadig være overraskelser - det var der eksempelvis for Susanne for nyligt. 

Markus Grigo havde nemlig lavet et stort interview med B.T.  og her meddelte han, at han aldrig skulle giftes igen. 

Desuden sagde Markus Grigo at det var hans kæreste godt klar over - men det var ikke helt korrekt. Det fortæller han nu om i B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen'.

Her kan Bagedyst-dommeren nemlig fortælle, at kæresten vidst alligevel ikke var helt klar over, at han aldrig ville giftes igen.

"Pinligt"

"Det er så pinligt det her," lyder det fra Markus Grigo i podcasten. 

"Jeg er ret sikker på, at jeg for nogle år siden sagde til min kæreste: 'Jeg vil desværre aldrig nogensinde giftes, hverken med dig eller med nogen andre, og det har ikke noget at gøre med, at jeg ikke elsker dig, men sådan er det bare, jeg har bare ikke lyst til det, jeg har været der'," lyder det fra Bagedyst-dommeren.

Men, det havde han altså ikke, så da Susanne kunne læse i avisen at Markus aldrig ville giftes igen, blev hun en kende overrasket.

"Så stod der lige pludselig på en forside: 'Grigo vil aldrig nogensinde giftes'. Og så siger min kæreste: 'Øh, det ville jeg da gerne have vidst!'. Og så siger jeg: 'Det er jeg da ret sikker på, jeg har fortalt dig?'. Og det var jeg! Jamen, det var pinligt!," griner Markus Grigo. 

Markus Grigo har tidligere været gift i 12 år og fortæller i podcasten, at han ikke har det sådan, at han skal være gift for at være lykkelig.