'Den store bagedyst'-stjerne deler stor nyhed: En drøm er gået i opfyldelse

Af: Thea Andersen

|

10/08/2023

Nyheder
Foto: DR
Foto: DR
Nu deler Liv Martine en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Liv Martine blev kendt, da hun deltog i DR-programmet 'Den store bagedyst' tilbage i 2015. Her bagte hun sig hele vejen til finalen og direkte ind på førstepladsen som vinder.

På Instagram har hun over 140.000 følgere, som følger med i hendes hverdag. Hendes profil er fyldt med alt fra opskrifter på kager til billeder med manden Mads Niemann og deres to børn Frode og Luis.

Det er også på sin Instagram-profil, at Liv Martine nu afslører en stor nyhed. 

Det skriver Dagens.dk.

"Det her, det har jeg drømt om længe! Min helt egen podcast - eller rettere VORES HELT EGEN PODCAST! En podcast sammen med min mor," lyder det fra en begejstret Liv Martine, der fortsætter:

"Jeg har længe grublet over det der podcast format, da jeg personligt elsker podcast, og lige pludselig, BLING; så kom både titel og ide! Da vi fortæller om formatet til familien, og min bror promte udbryder, at det er genialt, var vi ikke i tvivl! Vores podcast hedder ‘Samtaler på hesteryg’ og foregår, som I måske kan regne ud, på hesteryg!"

Første afsnit er allerede ude nu på Podimo, og du kan lytte til det via dette link.

På story kan du få 60 dage gratis eller 50 procent de næste tre måneder, hvis du i forvejen har haft et abonnement hos Podimo, oplyser Liv Martine.

Anbefalet til dig