Den store gevinst er 750.000.000 kroner: Så mange danskere ville stadig arbejde, hvis de vandt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er lavet en undersøgelse, der viser, hvor mange der ville sige sit job op, såfremt de vandt den store gevinst.

Mest læste i dag

Med helt ubegribelige 750.000.000 kroner i puljen i Eurojackpot i aften er der én ting, der er sikkert: Vinderen af førstepræmiepuljen behøver aldrig nogensinde mere at gå på arbejde. 

Men faktisk er det langt fra alle, der har tænkt sig at stoppe med at arbejde, hvis de vandt den store gevinst. Faktisk ville næsten syv ud af 10 danskere fortsætte med arbejdet i forskellig grad.

Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Danske Spil i juni måned:

På spørgsmålet: ‘Ville du stoppe med at arbejde, hvis du vandt den store gevinst?’ svarer 23 procent ‘ja’, mens otte procent svarer ‘ved ikke’. Tilbage er 69 procent, som ville arbejde troligt videre.

23 procent ville ikke sige op.

36 procent ville fortsætte, men arbejde mindre.

10 procent ville arbejde med noget andet.

Om man vælger at fortsætte med at arbejde eller ej, kan det være en stor omvæltning at vinde en gevinst af den gigantiske størrelse, som er i spil i aftenens Eurojackpot.

“Uanset hvad folk vælger at gøre, så står Danske Spil klar med millionærrådgivning til alle vores store vindere. På den måde er vi med til at sikre, at vinderne får den allerbedste start på det nye liv som meget velhavende personer. Hvad enten de vil fortsætte med at arbejde, eller om de vil bruge al deres tid på nogle af de millioner af muligheder, en så stor gevinst medfører, så kan vi hjælpe med rådgivning,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, der står bag Eurojackpot i Danmark.

Anbefalet til dig