Den tidligere revy- og filmstjerne Judy Gringer gør comeback

Af: Lucas Andreas

|

18/07/2024

Nyheder
Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Efter 20 års fravær vender hun tilbage.

Lige nu læser andre også

Judy Gringer er en af tidens mest kendte skuespillere.

Den i dag 83-årige skuespillerinde har igennem flere årtier gjort sig bemærket med hendes flotte præstationer i både film- og teaterverdenen, hvor hun spillede roller i klassikere som "Pigen og pressefotografen" og "Julefrokosten"..

I de seneste 20 år har der dog været stilhed fra den folkekære skuespillerindes side, men hendes seneste film bliver ikke den sidste.

Hun gør nemlig comeback.

Efter mere end to årtier væk fra filmverdenen, vender den nu 83-årige skuespiller tilbage i den nye danske film "Madklubben 2", som er instrueret af Charlotte Sachs Bostrup.

Det skriver SF-film i følge BILLED-BLADET i en pressemeddelelse.

I "Madklubben 2" spiller Judy Gringer rollen som Maries mor, mens Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad fortsætter deres roller fra den første film.

Et andet kendt ansigt, der slutter sig til rollelisten, er sangeren Michael Falch.

Michael Falch har, ligesom Jydy Gringer, været væk fra skuespillet i en årrække. Han spiller Torben, Maries romantiske interesse.

Optagelserne til "Madklubben 2" begyndte den 1. juli på Sydfyn og forventes at afsluttes ved månedens udgang.

Filmen følger op på succesen fra "Madklubben" fra 2020, og forventes at få premiere i anden halvdel af 2025. SF-film, der står bag produktionen, har i en pressemeddelelse udtrykt stor begejstring for at have Judy Gringer om bord på dette projekt.

Med sin nye rolle i "Madklubben 2" er Gringer klar til at indtage det hvide lærred igen og minde os om, hvorfor hun er en så elsket figur i dansk kultur.

Anbefalet til dig