Den tidligere ‘Vild med dans’-vært, Christiane, åbner op: Løfter sløret for personligt problem

15/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Den tidligere ‘Vild med dans’-vært er hudløst ærlig.

Mest læste i dag

I sommeren 2022 gennemgik Christiane Schaumburg-Müller Åxman et vaskeægte mareridt, da hun mistede sit ufødte barn i 21. uge.

På trods af det store tab så måtte livet gå videre, og her var hverdagen en af de ting, der hjalp hende gennem den svære tid.

Sådan fortalte hun i ‘Aftenshowet’, hvor hun var inviteret ind for at tale om sin nye podcast ‘Hverdag - med Christiane’:

“Det kom som et kæmpe chok for mig og var en kæmpe sorg, og der blev hverdagen en redning, fordi det hele ikke bare var tomt, og jeg fordybede mig i min sorg, der var madpakker, der skulle smøres”, udtaler Christiane Schaumburg-Müller Åxman i programmet.

Nu er parret på den anden side af den svære tid, selvom et mistet barn for evigt vil være et ar på sjælen.

I sit nyeste afsnit af sin podcast løfter Christiane Schaumburg-Müller Åxman sløret for, hvorfor hun var ekstra lykkelig for at være gravid med sin nuværende mand - og her lægger hun ikke fingre imellem:

“Jeg har svært ved at blive gravid, og det betyder jo, at der har været en masse mislykkede forsøg inden”, lyder det.

Her uddyber hun, at parret havde forsøgt at blive gravide i mere end et år. 

Derfor kunne de heller ikke få armene ned, da resultatet af en graviditetstest endelig viste et positivt resultat.

Den store tragedie slog dog parret totalt ud af kurs, men det lader til, at de har fået vind i sejlene igen. Christiane forklarer også i podcasten, at parret ikke har opgivet håbet om at få et fælles barn:

“I den perfekte verden ville jeg måske bare sige: Vi bliver gravide om et par år, og det er dejligt. Nu får det her lige lov til at lægge sig. Vi dyrker familien og det, vi har, lige nu, og så prøver vi igen om et par år”, lyder det fra den tidligere ‘Vild med dans’-vært.

Lige nu har parret en søn, som Christiane har med sig fra sit tidligere forhold med L.O.C, og to døtre, som Daniel Åxman har fra et tidligere forhold.