Den tidligere X Factor-vært Sofie Linde indrømmer stor misundelse

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
I år skal Sofie Linde ikke være vært på X Factor.

Mest læste i dag

Sofie Linde er en vaskeægte X Factor-legende qua sine otte sæsoner som vært i programmet.

I den kommende sæson skal hun dog for første gang i meget lang tid følge med hjemmefra sofaen, og det har hun det blandet med.

Det skriver SE og HØR.

“Selvfølgelig kommer det til at føles helt vildt mærkeligt for fanden. Jeg elskede at lave det program. Det bor jo en lille smule i mig. Jeg blev voksen der, jeg fik mine to unger, mens jeg lavede det program, men når det så er sagt så glæder jeg mig bare så meget til at se Maria”, lyder det fra Sofie Linde.

Hun reflekterer over sin beslutning om at forlade showet tidligere på året, men hun står stadig fast på den:

“Jeg har altid elsket og savner stadig at lave "X Factor", men sidste år var sådan et godt tidspunkt at stoppe, for jeg havde haft en vidunderlig sæson”, siger hun.

Hun indrømmer dog, at hun er misundelig, men ser det som en naturlig del af processen. Trods sin afgang, forbliver Sofie Linde en ivrig tilhænger og siger, at hun vil følge med fra sidelinjen.

Sofie Linde er nu aktuel som vært for det nye underholdningsprogram ‘LOL: Den der ler sidst’ på Prime Video, der har premiere 29. december, og markerer et nyt spændende kapitel i hendes karriere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig