Denne danske rigmand har tjent 16 millioner kroner om dagen det seneste år

Nyheder
Foto: Shutterstock
Beløbet er så stort, at du måske har svært ved at tro på det.

Mest læste i dag

At tjene 16 millioner kroner om året vil nok gøre de fleste tilfredse.

Mange ville endda være glade for at sætte et komma mellem et og seks. Derfor kan det også nemt virke for godt til at være sandt, at en dansk rigmand har tjent over 16 millioner kroner om dagen det seneste år.

Den 81-årige milliardær Ib Nymark Hegelund, som har gjort meget for at holde sig ude af mediernes søgelys, har afleveret et mildest talt imponerende regnskab for sin virksomhed IMBTECH A/S.

Ifølge Børsen viser regnskabet, der løber fra 1. maj 2023 til 30. april 2024, et overskud på intet mindre end 5,9 milliarder kroner. Det er endda efter, at der er blevet betalt selskabsskat på 1 milliard kroner.

Det danske finansmedie beskriver Ib Nymark Hegelund som 'den vel nok mest mystiske og hemmelige mangemilliardær', da han har gjort meget for at holde sig anonym.

Det har han gjort på flere måder. Blandt andet har han boet i Schweiz siden 2011, men til trods for dette, er hans selskab registreret i Danmark. Dette selskab kan nu bryste sig af at have en egenkapital på intet mindre end 16 milliarder kroner.

Ikke meget er kendt om den danske milliardær. Det vides, at han bor på et slot ned til Luganosøen i Schweiz. Ser man bort fra dette, er der ikke meget viden om ham.

Ib Nymark Hegelund har selv holdt sig anonym og har aldrig givet et interview. Desuden findes der heller ikke billeder af ham, hvorfor de færreste ved, hvordan han ser ud.

Børsen oplyser, at hans oprindelige formue stammer fra enzymproducenten Denmark Enzymes fra Lystrup, der ligger nord for Aarhus. De seneste år har han tjent rigtig mange penge, da han også ejer en stor portion aktier i Novo Nordisk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig