Denne lille dims tager danske hjem med storm: Giver store besparelser på elregningen

Nyheder
Foto: 1KOMMA5° Danmark
Hvis du ikke allerede har den lille dims derhjemme, så er det måske værd at overveje, om det er noget, der skal laves om på det.

Lige nu læser andre også

En lille dims spreder sig med lynets hast, og det forstår man godt.

Intelligent energistyring er, i løbet af de sidste par måneder, virkelig begyndt at tage fart ud over det danske kongerige og resten af Europa, hvor der er installeret over 25.000 enheder.

Det er nu blevet tydeligt, at den dansk-tyske virksomhed, 1KOMMA5°, har revolutioneret energimarkedet, og har nu også officielt, efter blot 3 år på markedet, formået at blive kåret som markedsleder i Europa.

Sådan skriver selskabet selv i en pressemeddelelse.

Bedre økonomi for forbrugerne

For 1KOMMA5°, handler det om at skabe et Danmark, hvor alle husstande er forbundet til energimarkedet gennem intelligent energistyring, så forbrugerne altid har adgang til den billigste og grønneste strøm.

“Vi har en stigende udfordring med det enorme pres, der lægges på elnettet på daglig basis, og der er vi nødt til at indtænke intelligent energistyring, hvis vi skal passe på elnettet og sikre, at strømforbruget bliver ved med at være grønt og billigt for danskerne”, udtaler Tobias Nielsen, der er Salgs- & Marketingdirektør i 1KOMMA5° Danmark.

Hvad er det egentlig?

Heartbeat AI er en avanceret energistyringsenhed, der integrerer kunstig intelligens og avancerede algoritmer for at optimere elforbruget i private hjem og små erhvervsanlæg.

Systemet tilkobles elbørsen og vejrudsigten for at sikre, at husholdningen altid får den billigste og grønneste strøm.

Med Energy Trader-funktionen, automatiseres indkøb og salg af strøm på de tidspunkter, hvor der er henholdsvis størst besparelse og størst fortjeneste. Dette giver både store besparelser på elregningen og en optimering af andelen af vedvarende energi, der benyttes i husstanden.

Hvordan fungerer det?

Heartbeat er i øjeblikket i gang med at sprede sig over hele Danmark, hvor den intelligente energistyring, efter blot et par måneder på markedet, allerede skaber store besparelser for flere danske husejere.

Dette har resulteret i, at der nu er installeret Heartbeat AI i over 25.000 europæiske husstande.

Og selvom Heartbeat AI ikke har været længe på det danske marked og Heartbeats eksistensberettigelse er størst i vinterhalvåret, så er der allerede utroligt flotte resultater at dykke ned i og analysere.

I den nedenstående graf, har 1KOMMA5° Danmark taget et helt konkret eksempel på, hvordan Heartbeat har arbejdet hjemme hos en kunde i løbet af en dag.

Anbefalet til dig