Dennis Knudsen anmeldt for at være en dårlig far

Af: Thea Andersen

|

20/12/2023

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Flere personer har anmeldt kendisfrisøren for at være en dårlig far, ifølge medie.

Mest læste i dag

Dennis Knudsen har onsdag taget plads på anklagebænken i Retten i Aarhus.

Her er ifølge TV 2 han tiltalt for brud på færdselsloven, hærværk og grov vold mod en medarbejder fra færgeselskabet Molslinjen tilbage i juli.

Den 60-årige kendisfrisør og stylist har netop vidnet og delt sin version af hændelsen i sommer ved Molslinjens anlæg i Aarhus.

"Jeg har tre børn i bilen, og de er sultne. Jeg sidder der i afmagt. Jeg ved, at det er den sidste færge der går," forklarer Dennis Knudsen ifølge Her & Nu.

Desuden havde et af hans tre børn, Aura, Noah og Lucas, også skidt i bleen, hvilket gjorde situationen endnu mere stressende.

Anmeldt for at være en dårlig far

Hele hændelsen har angiveligt fået flere personer til at anmelde Dennis Knudsen til kommunen for at være en dårlig far, fortæller han ifølge Her & Nu.

Disse anmeldelser har ført til, at han har måttet deltage i flere møder med sine børns daginstitutioner. Det er dog afsluttet nu.

Dommen forventes at falde torsdag middag.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig