Dennis Knudsen er færdig med dyre biler: Nu har han kun ét krav til sit køretøj

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Dennis Knudsens har kun ét krav.

Mest læste i dag

Kendisstylisten, Dennis Knudsen, står over for et nyt kapitel i sit liv, da hans tidligere Audi Q7 bliver sat til auktion den 8. februar ved Haderslev Auktion.

Bilen, som fik en hovedrolle i den meget omtalte hændelse, der udspillede sig i sommeren 2023 ved Molslinjens færgeleje i Aarhus, er nu blevet symbolet på et afsluttet kapitel for Dennis Knudsen.

Det skriver HER & NU.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Dennis Knudsen, har været igennem en turbulent periode, men han slår nu fast, at han er kommet videre med sit liv:

"Jeg er færdig med den sag og den bil, jeg er videre i mit liv. Jeg har betalt 535.000 til leasingselskabet, og den bil har ikke noget med mig at gøre", siger Dennis Knudsen og fortsætter:

"Bilen er fortid for mig. Nu må jeg ud og finde en gammel spand, for hvis jeg skulle komme ud for et eller andet igen, og politiet tager jo biler for et godt ord."

Hændelsen, der førte til konfiskeringen af Knudsens Audi Q7, kulminerede i en retssag i december sidste år.

Ved Retten i Aarhus blev han idømt en betinget dom på 40 dage for fareforvoldelse og vanvidskørsel, en bøde på 2.000 kroner, samt en frakendelse af kørekortet i et år.

Dennis Knudsens reflekterer over situationen og påpeger, at han skulle have kørt i 'en gammel spand' til 20.000 kroner, da det ville have sparet ham for en halv million.

Kendisstylisten har endnu ikke valgt en ny bil, men han har et klart krav: den skal kunne trække hans campingvogn.

Anbefalet til dig