Dennis Knudsen er ude med lys og lygte: Er det dig han leder efter?

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Den omtalte kedisstylist åbner op om kærlighedslivet.

Mest læste i dag

Dennis Knudsen, kendt for sine gyldne sakse og evne til at forvandle hår, søger nu efter en anden form for forvandling i sit liv - kærligheden.

Efter at have navigeret i livet som enlig far til tre og en karriere, der aldrig står stille, åbner frisøren op om sit ønske om at finde en yngre partner, der kan bringe ny energi ind i familielivet.

"Det er jo en stor pakke, man køber ind på, men der er da også nogen, der skriver ind imellem, men det er mest jævnaldrende mænd, og jeg vil gerne have en yngre mand," deler Dennis Knudsen med et spor af håb i stemmen under et interview med Newsner Danmark.

Knudsen, der for nylig kom igennem en retssag, der resulterede i en betinget dom for vanvidskørsel, understreger, at hans drøm om en partner ikke blot er overfladisk. Det handler om at finde en, der er med på det nye, og som kan være en positiv indflydelse på hans børn.

"Jeg skal kunne mærke kærligheden og energien – jeg har da haft en fræk oplevelse i ny og næ, efter jeg blev far, men det var noget lettere i gamle dage, da vi dansede på bordene til klokken fem om morgenen," siger Knudsen.

Selvom den kendte frisør har taget moderne datingmetoder i brug, såsom dating apps, har vejen til kærligheden ikke været uden udfordringer.

Knudsen har oplevet, at andre har udgivet sig for at være ham online, hvilket har kompliceret søgningen yderligere.

Nu hvor sommeren nærmer sig, udtrykker Knudsen sit håb om at finde en "sommer-kæreste", ideelt set en mand mellem 20 og 40 år, der deler hans livsglæde og kærlighed til børn. Hans ideelle partner? Selv beskriver han de tømrere han har kendt som værende "ret rolige fyre, som har et godt liv, er handymen, fysisk stærke og som regel dejlige at røre ved."

Han ønsker en partner, der kan blive en integreret del af hans og børnenes liv - en, der kan hjælpe med at skrive næste kapitel i deres familieliv.

Anbefalet til dig