Dennis Knudsen fik konfiskeret sin dyre Audi Q7: I aften sker det

Nyheder
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Dagen er kommet.

Lige nu læser andre også

I Haderslev Auktionhus' lokaler står en Audi Q7 SUV klar til at blive solgt senere i dag.

Bilen skiller sig dog ud fra resten af auktionshusets samling, fordi den tidligere har tilhørt den kendte frisør Dennis Knudsen.

"Det kan godt være, den får noget ekstra opmærksomhed på grund af det, men det er ikke noget, der interesserer mig. Jeg går op i, at vi får den præsenteret ordentligt og solgt til en god pris", har Peder Broe-Scherrebeck, der ejer Haderslev Auktion, tidligere udtalt til JydskeVestkysten.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Dennis Knudsen mistede bilen under dramatiske omstændigheder sidste sommer.

Her forsøgte han at tvinge sig adgang til Molslinjens færge, hvilket nær havde resulteret i en påkørsel af en medarbejder. Denne hændelse førte til en retssag i Aarhus, hvor han blev dømt til 40 dages betinget fængsel, frakendelse af kørekortet i et år samt konfiskation af bilen.

Dennis Knudsen har sidenhen undskyldt for episoden flere gange - både på sociale medier og i retten, hvor han sagde:

"Det kollapsede for mig. Jeg fik en nedsmeltning (...) Jeg er rigtig ked af, jeg har påvirket så mange mennesker. Jeg er ked af, at jeg mistede kontrollen. Det er noget, der ligger så fjernt fra mig."

SE og HØR har også tidligere været i kontakt med Peder Broe-Scherrebeck, og her gættede han på, at bilen ville blive solgt for et sted imellem 400.000 og 450.000 kroner.

Han lagde heller ikke skjul på, hvad han synes om bilen:

"Jeg synes da, at det er en fed vogn! Man kan bare mærke med det samme, at det er kvalitet."

Auktionen bliver skudt i gang klokken 17.30.

Anbefalet til dig