Dennis Knudsen har ingen forstand på det: "Jeg er skideligeglad"

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den danske kendisfrisør lægger ikke fingre imellem.

Lige nu læser andre også

I torsdags blev Dennis Knudsens Audi Q7 solgt på auktion til en pris væsentligt under det forventede beløb.

Forventningerne lød på 450.000 kroner, men bilen endte 'kun' med at indbringe 350.000 kroner.

Den 60-årige kendisfrisør, der oprindeligt havde købt bilen for 535.000 kroner, fortæller dog til B.T., at han er er 'skideligeglad':

"Jeg er skideligeglad – jeg har ikke forstand på biler. Jeg er langt videre fra den sag."

På trods af den store økonomiske lussing er Dennis Knudsen ved godt mod, og han er allerede nu i gang med at spare op til en ny bil, som han ser frem til at kunne køre til august, hvor han kan få sit kørekort tilbage:

"Nu sparer jeg sammen til en ny bil, for det er jo mange penge, og jeg kan godt mærke, at den her sag har kostet mig 600.000 kroner," forklarer han.

Indtil da er familien dog nødt til at benytte sig af cyklen og offentlige transportmidler.

Mens den danske kendis ikke skænker salgsprisen en tanke, så er auktionshusejeren Peder Broe-Scherrebeck ikke helt så 'skideligeglad' som Dennis Knudsen.

Han er nemlig skuffet over, at bilen ikke blev solgt for mere. Han påpeger at afgiften på bilen kan være årsagen til, at det ikke blev til mere end de 350.000 kroner.

Det skriver JydskeVestkysten, som også skriver, at den nye ejer af bilen er Alaa Omer fra bilforretningen Trust Auto i Sønderborg.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig