Dennis Knudsen har truffet stor beslutning

Nyheder
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt i sagen om Dennis Knudsen.

Lige nu læser andre også

Der er sket meget for kendisfrisøren, Dennis Knudsen, siden han for godt fire måneders tid siden tabte hovedet, hvor han valgte at flå en bom op for at komme om bord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. 

Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede hele situationen. 

Som straf for sine handlinger blev Dennis Knudsen kort inden juleaften idømt 40 dages betinget fængsel for sin opførsel, der blev betegnet som fareforvoldelse og vanvidskørsel. 

Nu skriver SE og HØR, at Dennis Knudsen har truffet en vigtig beslutning.

Den danske kendisstylist har ikke valgt at anke dommen, men valgt at modtage. Det oplyser hans advokat, Mette Grith Stage.

Mette Grith Stage forklarer, at Dennis Knudsen får den mildest mulige straf i denne situation, og derfor rådede hun ham til at acceptere dommen.

“De her 40 dage er gjort rent betinget, og han skal ikke lave samfundstjeneste, det siger noget om, at retten trods alt har haft en forståelse for den situation han har været i og at der heldigvis ikke er sket nogen personskade på forurettede. Hvis det havde været tilfældet, så var han kommet i fængsel”, udtaler Mette Grith Stage.

Kendisstylisten, der mistede sin bil og sit kørekort i august måned, skal fortsat benytte offentlig transport og cykel i det næste halve år. 

Han vil dog kunne køre bil igen et år efter konfiskationen, såfremt han består en ny teori- og køreprøve.

“Det her har været dyre lærepenge i bogstaveligste forstand, eftersom det har kostet ham mange penge i forhold til konfiskation af bilen. Men sådan er det, og Dennis har vitterligt taget det til efterretning, og han er meget, meget ked af det, der er sket, og at han forløb sig i den pressede situation han var i. Han beklager overfor alle de berørte”, lyder det fra Mette Grith Stage.

Anbefalet til dig