Dennis Knudsen jubler: Frikendt i retten

Foto: PR - Billet

Tirsdag kunne kendisfrisøren endelig ånde lettet op.

Vi skal godt et år tilbage, til den dag, hvor et par betjente spottede Dennis Knudsen bag rettet i sin Nissan X-Trail, med en lysende mobiltelefon i hånden. 

Det syn fik straks betjentene til at stoppe kendisfrisøren og på H.C. Andersens Boulevard lidt over klokken ni om aftenen, fik han derfor både en bøde på 2000 kroner og et klip i kørekortet. 

Det ville Dennis Knudsen dog ikke finde sig i, for det forholdte sig slet ikke, som det så ud ved første øjekast.

Læs også

Dybt rørt dronning Elizabeth: Nu bryder hun tavsheden

Det forholdte sig nemlig sådan, at han havde tabt sin telefon og samlede den op fra gulvet, fortæller han til SE & HØR.

"Jeg bliver kaldt i retten, da jeg siger, at det ikke er rigtigt, at jeg har talt i mobiltelefon. For det gjorde jeg ikke. Jeg samlede den op fra gulvet. Jeg bremsede ved et lyskryds og den gled ned fra gearstangen og ned på gulvet til pedalen," lyder det fra Dennis Knudsen, der også fortæller at politibilen fik øje på ham i netop dét øjeblik, hvor han lige havde samlet telefonen op og derfor havde den i hånden.

Troede på at sandheden ville sejre

Dennis Knudsen fortæller også, at han udemærket godt ved, at man ikke må tale i telefon under kørslen og at det desuden heller ikke er noget han praktiserer.

"Jeg ville simpelthen ikke acceptere det, hvis jeg havde sms'et eller ringet, men det havde jeg ikke. Så det var af sikkerhedsgrunde, at jeg valgte at samle den op," siger han. 

Læs også

DMI melder ud: Her rammer det hårdest i dag

Tirsdag skulle Dennis Knudsen derfor i Københavns Byret, hvor han dog også blev frikendt. Dommeren godtog nemlig hans forklaring og han slipper derfor for, at skulle betale bøden og klippet fik han tilbage.

Han havde desuden ikke en advokat med sig i retten, det havde han valgt at droppe, da han havde rent hjerte og troede på, at sandheden ville sejre.