Dennis Knudsen langer ud: "Er du klar over, hvor store idioter I har været ved det?"

Foto: PR - Billet.dk

Kendisfrisøren raser - han kan slet ikke se logikken.

I går kunne de liberale erhverv landet over, langt om længe slå dørene op. Tilsyneladende var det noget som kunderne var glade for, de har nemlig strømmet til.

Som kunde skal man kunne fremvise en negativ coronatest som maks er 72 timer gammel. 

En af de saloner som også igen inviterede kunderne indenfor, er Dennis Knudsens. Det beskriver han i Aftenshowet på DR, som "fantastisk, glædeligt og besværligt".

Læs også

Corona-forbud forlænges igen

For trods glæden over endelig at kunne genåbne, så har han svært ved at se logikken i genåbningen - der ifølge kendisfrisøren kommer tre måneder for sent. Han er overbevist om, at man kunne have lavet en løsning med coronapasset tidligere på året.

“Det er svært at sige noget om, for vi ved det dybest set ikke. Men efter min bedste vurdering, havde det ikke været ansvarligt for tre måneder siden,” lyder modsvaret fra Socialdemokratiets Rasmus Horn Langhoff, der også gæstede Aftenshowet.

Det er idiotisk

Det er ikke kun den sene genåbning som Dennis Knudsen retter kritik imod - også teststrategien står for skud. Den mener han nemlig er idiotisk.

“Jeg råbte op for tre måneder siden, at hvis vi laver en coronatest ved salonen og folk kan gå ind. Nu kommer I med en test, hvor der kan gå op til 72 timer, det vil sige tre døgn. Hvor meget kan en kunde ikke nå at blive smittet på tre døgn, inden vedkommende kommer i salonen. Det er idiotisk,” lyder det fra Dennis Knudsen, der heller ikke er fan at, at det har været muligt for frisører at klippe kunder i eget hjem.

“Og noget andet, der er idiotisk er, at I har givet frisører lov til at gå hjem i private hjem og klippe folk. Er du klar over, hvor store idioter I har været ved det?,” spørger Dennis Knudsen.

Du kan hele hele interviewet med Dennis Knudsen og Rasmus Horn Langhoff i Aftenshowet her. 

Læs også

Ny afsløring fra Harry og Meghan: Det bliver det første

 

 

 

 

Læs også