Dennis Knudsen melder klart ud: Jeg er ikke begejstret

Nyheder
Foto: PR - Billet.dk
Kendisfrisøren har svært ved at finde det helt store smil frem.

Lige nu læser andre også

Sent i går aftes var aftalen om den langsigtede genåbning langt om længe på plads. 

Du kan få et overblik over genåbningsplanen i denne artikel:

Det betyder blandt andet, at alle liberale serviceerhverv genåbner 6. april. Dermed kan Dennis Knudsen igen åbne dørene i sin frisørsalon. Men han har absolut ikke armene over hovedet over den beslutning. Det sker nemlig alt for sent, slår han fast overfor Ekstra Bladet.

“Jeg synes, at det er rigtig dejligt, at der endelig er kommet dato på. Samtidig må jeg også sige, det er to måneder for sent. Jeg er ikke begejstret, fordi jeg synes, at politikerne har klaret det så dårligt,” siger Dennis Knudsen.

Det vil kræve coronapas at komme til frisør. Coronapasset skal vise, om man er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest.

Det er en god ide, synes Dennis Knudsen. Faktisk er den så god, at han selv fremlagde den for to måneder siden, forklarer han til avisen. 

“For to måneder siden råbte jeg op til regeringen omkring negative test for kundebesøg, og det er så flot, at de finder ud af det nu,” tilføjer Dennis Knudsen og uddyber, at han personligt har mistet 100.000 kroner om måneden.

Heldigvis er der andet Dennis Knudsen nu kan juble over. 

Så skete det

Dennis Knudsens frygt for at miste sin søn fik for nyligt kendisfrisøren til at sætte sin lejlighed til salg.

De to har boet på 5. sal i en 215 kvm stor penthouse-lejlighed. Men det er snart fortid. For nu lejligheden solgt.

Udbudsprisen lød på 16,9 mio. kroner, men det er lykkedes Dennis Knudsen at få mere end forventet penthouse-lejligheden. Hvor meget mere kan du læse meget mere om i denne artikel:

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig