Dennis Knudsen raser over regeringen: "Det er amatøragtigt"

Nyheder
PR - Billet.dk.
Det er ikke ligefrem ros, der kommer fra kendis-frisøren.

Lige nu læser andre også

Der var sikkert mange der fulgte tæt med i går, da det blev slået fast, hvad der står først i køen til at genåbne på mandag - og der var frisørerne altså ikke i blandt. 

Det er ikke noget der huer Dennis Knudsen, der efterhånden er temmeligt uforstående overfor, hvorfor det ikke kan lade sig gøre - når der er mulighed for kunderne kan lade sig kvikteste og frisørerne kan testes tre gange om ugen.

"Jeg synes, det er amatøragtigt. Vi har ventet på svar fra eksperterne, men for mig er det så ulogisk, at vi ikke kan få lov at åbne med kviktest," lyder det fra kendis-frisøren til B.T. 

Han mener også, at det er talentløst, at den ene side af Folketinget vil have en genåbning, mens den anden side ikke vil.

Desuden er han ærgerlig over, at der ikke er blevet brugt tid på, at beregne smitterisikoen i frisørsaloner og lignende erhverv, hvor man er vant til at have kunder tæt på. 

Bør få øjnene op

Det er også for Dennis Knudsen ulogisk, at butikkerne kan åbne, mens frisørsalonerne fortsat må have dørene lukket, selvom kunderne kan møde op med en negativ test - hvor det netop ikke behøves i detailhandlen.

Han har selv op til flere gange stiftet bekendt skab med kviktest, i forbindelse med arbejde - og forstår ikke, at netop disse ikke kan bruges i forbindelse med at åbne liberale erhverv.

"Hvis kunderne møder med en kviktest, der maksimalt er 12 timer gammel, og hvis frisørerne i min salon bliver testet tre gange om ugen, så kan jeg næsten garantere, at smitterisikoen er nul," lyder det fra ham.

Han opfordrer også til, at politikerne tager en tur ud fra Christiansborg og ser virkeligheden i øjnene, hvor mange allerede er gået konkurs.

Desuden klipper flere frisører i hjemmet hos kunderne i øjeblikket, hvilket i Dennis Knudsens øjne udgører en endnu større smitterisiko.

Sammen med resten af de liberale erhverv venter han nu på, at kalenderen viser 6. april og han forhåbentlig kan få lov til at åbne salonen igen.

 

Anbefalet til dig