Dennis Knudsens opførsel på Molslinjen har efterladt voldsomme spor

Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Den danske kendisfrisørs opførsel har fået langt større konsekvenser end først ventet.

Lige nu læser andre også

Dennis Knudsen, den kendte frisør og tv-personlighed, har forårsaget en del røre efter en episode på Molslinjen. Knudsen, der var på vej hjem til København fra Aarhus sammen med sine tre børn, ankom for sent til færgens sidste afgang.

I frustration over situationen reagerede han voldsomt, hvilket resulterede i, at han skubbede til ansatte, ødelagde computere og bommen. Politiet blev tilkaldt, og episoden blev hurtigt kendt i hele landet..

Konsekvenser af Dennis Knudsens opførsel

Efterfølgende har Dennis Knudsen offentligt undskyldt sin opførsel og erklæret sig parat til at tage sin straf, når sagen kommer for retten. Men episoden har haft eftervirkninger for de ansatte på Molslinjen, der var involveret i hændelsen.

Ifølge Ekstra Bladet er flere af dem blevet tilbudt psykologhjælp for at bearbejde oplevelsen. Dette er blevet bekræftet af Jesper Maack, kommunikationschef hos Molslinjen.

"Vi har fire medarbejdere, som har været involveret i hændelsen. Efter grundige interne debriefinger er de alle blevet tilbudt nogen at tale med. Det har tre af dem takket ja til," udtaler Jesper Maack.

Dennis Knudsen tager ansvar

Da Dennis Knudsen blev konfronteret med nyheden om de ansattes behov for psykologhjælp, udtrykte han chok og beklagelse.

"Okay. Det må jeg nok sige. Det er jeg ked af at høre. (Og) det gør mig ked af det. Jeg har sagt undskyld, og jeg er oprigtig ked af, hvis det har konsekvenser for dem," sagde han.

Dennis Knudsen indrømmer, at han opførte sig som en "stresset idiot". Han understreger dog, at han normalt ikke er et voldeligt menneske, men påtager sig fuldt ansvar for episoden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig