Dennis Knudsens største skræk: Derfor er det nu slut

Foto: PR - Billet.dk.

Der er én ting, som han frygter vil ske - derfor har han nu taget en stor beslutning.

De fleste forældre til børn - især tumlinger, kan nikke genkendende til, at man indimellem godt kan få lidt dårlige nerver. Det giver sønnen Lucas på snart to år også sin far. Derfor har Dennis Knudsen nu taget en stor beslutning.

De to bor på 5. sal i en 215 kvm stor penthouse-lejlighed - men det skal nu være slut. Det skriver SE & HØR.

Kendis-frisøren er nemlig skrækslagen for, om sønnen en dag kan risikere at ryge ud fra 5. sal.

Læs også

Dansk forfatter rejser verden rundt for at få corona: "Endelig blev jeg smittet"

"Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal, siger Dennis Knudsen, som elsker området og derfor vil finde en lejlighed på 1. sal," lyder det derfor fra ham.

Han fortæller også, at han bestemt var blevet boende, hvis ikke han havde børn. Men nu hvor der heller ikke går længe før han bliver far til to, så er det på tide at sælge.

Du kan se lejligheden som er sat til salg for 16,9 millioner her.

Udvider familien

Hvis alt går vel, så kan Dennis Knudsen til maj måned, kalde sig for far til to. Der kommer nemlig snart endnu en søn til verden.

Lucas kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv. Her anden gang er lillebror blevet til, på præcis samme vis, som nu to-årige Lucas.

Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt, og det er til maj, at tomandsholdet bliver udvidet til en trio.

“Selvfølgelig ville det være fantastisk med en lille prinsesse, men jeg håber, at drengene bliver et lille mangeteam med samme interesser, så de rigtig kan få glæde af hinanden,” fortæller han.

Læs også

Mor raser: Pædagoger synes datters navn er for svært at udtale

57-åriger Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og det har ikke blot ændret Dennis Knudsens liv. Det har også ændret ham som menneske. 

“Jeg har levet et liv, hvor der kun var mig, mig, mig. Men nu er jeg far til Lucas, som har brug for al min tid og kærlighed. Det føles fantastisk at dreje fokus væk fra min egen navle, og jeg kan mærke, at det har givet mig en råstyrke. Jeg har altid været ekstremt følsom og haft let til tårer, men nu er det, som om jeg har mandet mig op og påtaget mig et ansvar. Jeg er ikke så skrøbelig mere,” fortalte han til Ude & Hjemme i september 2019. Hvis det ikke havde været for Lucas, så havde tilværelsen nok set anderledes ud. 

“Jeg har altid elsket mit arbejde, og det gør jeg stadig. Men at blive far har givet mit liv en ny kurs. Helt ærligt så tror jeg, at hvis jeg ikke havde fået Lucas, så havde jeg arbejdet, festet og drukket mig ihjel.”