Dennis Ritter står til at tjene styrtende: Så mange millioner drejer det sig om

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Dennis Ritter kan se frem til at få fyldt godt op i banken.

Mest læste i dag

Nu er der nyt fra Dennis Ritter.

Den kendte journalist, TV 2 News-vært og cykelkommentator sælger nemlig sin store herskabslejlighed på Frederiksberg i København.

Her får man 172 kvadratmeter, som fordeler sig over fem værelser, og prisen lyder på 11.695.000 kroner.

Sådan skriver Boliga i en pressemeddelelse.

Boligens historie på markedet

Dennis Ritter erhvervede boligen tilbage i 2016 for 6.403.000 kroner, hvorfor han står til en imponerende boliggevinst på 5.292.000 kroner.

Ifølge Boligas oplysninger om boligens historik på markedet, har han tidligere sat lejligheden til salg for 13.495.000 kroner i september 2023, men justerede prisen, så boligen kom lige under 12 millioner kroner indtil december 2023, hvor boligen atter kom af markedet.

Lejligheden blev dog sat til salg med det samme igen, men oplevede yderligere et prisfald på 2 procent og blev taget af markedet i maj 2024.

Og nu prøver han så igen.

Se Dennis Ritters bolig ved at klikke her.

Tour de France 2024

Inden alt for længe ruller Tour de France over skærmen, hvor Dennis Ritter og Rolf Sørensen igen kommenterer verdens største cykelløb.

Danske Jonas Vingegaard skal - såfremt han stiller til start - forsøge at lave hattrick.

Der er dog flere ting, der ikke ligefrem taler for Vingegaards sejr. Det er ikke gået nogens næse forbi, at Jonas Vingegaard blev indlagt på et hospital efter et voldsomt styrt under Baskerlandet Rundt.

Samtidig har hans evige rival, Tadej Pogacar, set direkte uhyggelig ud her i foråret, hvor han har fejet al modstand af vejen.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det bliver spændende, hvis danskeren ender med at køre det prestigefyldte etapeløb.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig