Der blev fundet kontanter på gulvet i Rema 1000: Måske er det dine

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Butikken vil nu prøve at få fat i den retmæssige ejer.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker af og til er vidne til lidt af hvert.

Det kan være alt fra episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri, tyveri eller direkte voldsomme episoder.

Denne gang er sagen dog en helt tredje, da en Rema 1000-butik nu forsøger at komme i kontakt med en kunde, der for nylig besøgte butikken.

Gennem tiderne har dagligvarebutikker været skuepladser for mange små menneskelige dramaer, herunder det at miste kontanter.

Selv i en æra domineret af digitale betalingsmetoder, forekommer det stadig, at folk taber deres hårdt tjente penge mellem hylderne med mælk og brød.

Mens teknologien skrider frem, og flere vælger at betale med kort eller telefon, vil der altid være plads til kontanter i visse situationer. Derfor er det næsten uundgåeligt, at nogen igen vil opleve det lille stik af panik ved at miste kontanter i en dagligvarebutik.

Kasper Knudsen, der er købmand ved Rema 1000 i Hirtshals, ønsker at komme i kontakt med en mand, der handlede i butikken onsdag den 31. januar mellem klokken 12.00 og 12.30.

Det skriver Nordsoeposten.

Manden, som Rema 1000 nu efterlyser, mistede angiveligt nogle penge fra sine bukser under indkøbsturen, og købmanden er ivrig efter at returnere pengene til deres retmæssige ejer.

Hvis du besøgte butikken i dette tidsrum og har mistet nogle penge, bedes du derfor henvende dig i butikken.

Anbefalet til dig