Der blev stjålet for 80.000 kroner ved SuperBrugsen: Du gætter aldrig, hvad tyvene tog

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det stjålne havde en værdi af hele 80.000 kroner.

Lige nu læser andre også

Dagligvarebutikker oplever desværre tyverier af og til, der kan dække over alt fra toiletpapir til dyre vine.

Men en nylig hændelse ved SuperBrugsen i Tørring har kastet et skarpt lys på de uventede former, som tyverier kan antage.

Klokken tre om natten, tidligt tirsdag morgen, blev den lokale SuperBrugsen i Jernbanegade ramt af et overraskende tyveri.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Tyvene forlod stedet med en kabelvogn og en stor tromle, som tilhørte et entreprenørfirma. Ifølge oplysninger fra Sydøstjyllands Politi havde kabelvognen hele 400 meter kabel og blev vurderet til at have en værdi på ikke mindre end 80.000 kroner.

En hændelse som denne har naturligt nok vakt opsigt i det lokale samfund.

Politiet arbejder intensivt på at opklare sagen, og det lokale samfund følger spændt med i udviklingen.

Det usædvanlige i denne sag er ikke blot det uventede tyveri, men også tyveriets karakter, som må siges at være noget udover det sædvanlige.

Mens tyverierne i de danske dagligvarebutikker typisk er af lavere beløb, så var sagen altså en helt anden på SuperBrugsen i Tørrings p-plads.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig