Der er få etaper tilbage i årets Tour de France: Jonas Vingegaards store drøm er nu ødelagt

Nyheder
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard har et fantastisk udgangspunkt for at vinde Tour de France.

Lige nu læser andre også

17. etape i Tour de France er blevet beskrevet som ‘Kongeetapen’.

Inden etapen havde Jonas Vingegaard 1 minut og 48 sekunder ned til sin slovenske rival, Tadej Pogačar.

Det var et vaskeægte bjergslag, der skulle slås, men der hersker ingen tvivl om, hvem af favoritterne, der trak sig sejrrigt ud af slaget.

Efter etapen stod det nemlig klart, at danskeren nu har hele 7 minutter og 35 sekunder ned til sin rival, hvorfor flere udenlandske medier nu har peget på, at danskeren vinder Tour de France.

Såfremt at danskeren kommer i mål på Tourens sidste etape i den gule trøje, er der ingen tvivl om, at der bliver fest i det danske land.

Jonas Vingegaard har i et tidligere interview med TV Midtvest udtalt, at han er en kæmpe fan af bandet The Minds of 99. 

I interviewet sagde han med et smil på læben, at han ville blive skuffet, hvis bandet ikke kom til Glyngøre for at optræde, såfremt han skulle gentage sidste års succes og forsvare den gule trøje.

Men alt peger i skrivende stund på, at Jonas Vingegaard bliver skuffet. Susan Aaen, der står for at arrangere festen i Glyngøre, fortæller nemlig til TV Midtvest, at Vingegaards favoritband ikke vil troppe op.

Bandet har nemlig ikke svaret på de beskeder, der er sendt i deres retning i forbindelse med festen i Glyngøre.

Dog er det for mediet at så fat i manageren, Ole Nørup, til bandet, og han har årsagen til, at bandet ikke er klar til at stille op:

“De spiller ikke andre koncerter, end dem der allerede er planlagt i år og er alle pt. på ferie”, står det skrevet i en mail til TV Midtvest.

Festen bliver til altså uden The Minds of 99, men såfremt Jonas Vingegaard står med den gule trøje efter løbets sidste etape, skal han nok blive fejret med manér.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig