Der er lys for enden af tunnelen: Her melder DMI om tørvejr igen

Nyheder
Foto: Privat
Der går lige et par dage, før danskerne slipper for nedbør.

Lige nu læser andre også

Danmark befinder sig i øjeblikket under snestormslignende tilstande, men for dem, der længes efter tørrere vejr, er der lys for enden af tunnelen.

Landet dækkes i starten af næste uge af omskiftelige vejrforhold, som spænder fra skyet vejr med nedbør til mildere luftstrømme, men udsigterne forbedres hen mod ugens ende.

Det skriver DMI.

Der er en weekend, der lige skal 'overstås', før skolernes vinterferie - på papiret - begynder.

I morgen, lørdag, vil der i starten af dagen være en skyet himmel og let nedbør over hele landet. I de nordlige regioner vil nedbøren falde i form af sne, mens den i de sydlige vil falde i form af regn.

Temperaturene vil variere fra 2 graders frost til 3 graders varme, og en jævn til hård østlig vind vil være at føle..

Søndagen fortsætter tendensen med overvejende skyet vejr og regn, igen med mulighed for snefald i de nordligste områder. Temperaturene vil holde sig mellem frysepunktet og 5 grader i løbet af dagen, og østlige vinde med jævn til hård styrke vil være at mærke.

Når uge 7 begynder, vil en mildere luftmasse fra sydvest melde sin ankomst, hvilket resulterer i skyet vejr med spredt regn og potentielt lidt sne i de nordligste dele. Temperaturene vil igen variere fra frysepunktet til mildere grader.

Tirsdag og onsdag domineres af regnvejr, som kommer ind fra sydvest. Temperaturene vil ligge på mellem 3 og 7 grader, og vindforholdene vil variere.

Men så sker ændringen.

Torsdag og fredag tegner til at blive tørre dage, idet en lidt koldere og tørrere luftmasse forventes at bevæge sig ind over landet fra nordøst. Det giver danskerne håb om en pause fra den seneste tids nedbørsrige og ustadige vejr.

Selvom vejrudsigten virker sikker i de første dage, er der stadig en vis usikkerhed omkring nedbørsform og -mængde, især hvad angår regnperioderne tirsdag og onsdag samt det koldere vejr, der måske kommer torsdag.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig