Der er næsten ingen der ved det: Det her er Angelina Jolies meget berømte far

Af: Naja Radik

|

07/09/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk er først lige ved at indse, hvem Angelina Jolies far er, og at han er ekstremt berømt.

Lige nu læser andre også

Der er ikke noget, som nogle Twitter-brugere elsker mere, end at kalde en nepotismebaby, hvad enten det er Gwyneth Paltrow, efter at hun sagde, at nepotismebørn skal “arbejde dobbelt så hårdt” eller nu Angelina Jolie.

Angelina Jolie er måske nok kendt for sine hovedroller i The Tourist, Maleficent og Mr and Mrs Smith, hvor hun mødte den tidligere partner og medskuespiller Brad Pitt, men hun bliver nu også anerkendt som datter af en meget berømt, Oscar-vindende skuespiller.

Twitter-brugere har for nylig indrømmet deres overraskelse efter at have fundet ud af, at Angelina er datter af Holes-skuespilleren Jon Voight. 

En skrev: 

“Jon Voight er Angelina Jolies far, hvad fanden.” 

“Nej, men er der nogen i Hollywood, der ikke er en nepotismebaby? Hvorfor er jeg først lige ved at finde ud af, at Angelina Jolies far er Jon Voight?? (Kondolencer til hende for det btw)” 

En tredje kommenterede: 

“Hvorfor fandt jeg lige ud af det her? Jeg kan ikke tro, at jeg har været så uvidende i 23 år.”

Jon Voights skuespiller karriere tog først fart i slutningen af 1960erne, da han medvirkede i Midnight Cowboy som Joe Buck.

Han har også medvirket i film som Deliverance, Zoolander og endda sammen med sin datter i Lara Croft: Tomb Raider. 

Ud over at spille skuespil for film har Voight også medvirket i flere tv-shows og teaterproduktioner, fra den vestlige dramaserie Gunsmoke til en Off-Broadway-genoplivning af A View From A Bridge. 

Ud over Jolie har Voight også en søn ved navn James Haven, der deler den samme mor, skuespillerinden Marcheline Bertrand, som Jolie. Haven er ligeledes skuespiller. Det skriver LADbible.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig