Der bliver ikke sendt X Factor i aften klokken 20.00: Her er årsagen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er en god grund til, at X Factor bliver sendt på et andet tidspunkt, end det plejer.

Mest læste i dag

Hvis du havde regnet med, at du i aften klokken 20.00 med skulle sidde foran dit fjernsyn og se 'X Factor' på TV 2, så bør du ændre i dine planer.

Det populære TV 2 program X Factor har nemlig måttet vige pladsen for et historisk og betydningsfuldt event.

Den 12. januar 2024 bliver X Factor flyttet til en senere sendetid for at gøre plads til et stort liveshow til ære for dronning Margrethe.

Dette sker i kølvandet på dronningens overraskende abdicering, som hun annoncerede under sin nytårstale.

Det skriver TV 2.

Mette Ernst Gravesen, der er planchef på TV 2 og TV 2 Play, lægger ikke skjul på, at de i stedet samler danskerne til den største tak til Danmarks dronning i et storslået liveshow, der løber af stablen klokken 19.30:

"Vi samler danskerne til den største tak til Danmarks dronning i et storslået liveshow fredag klokken 19.30, to dage før tronskiftet".

'X Factor', som normalt sendes klokken 20.00, vil nu blive udskudt til klokken 21.00. For de ivrige fans, der ikke kan vente, vil TV 2 Play-abonnenter dog have mulighed for at se programmet allerede fra klokken 06.00 om morgenen.

Det tredje og sidste auditionprogram baner vejen for den kommende 6 Chair Challenge, som uden tvivl vil holde seerne på kanten af deres sæder.

Liveshowet, der har titlen 'Danmarks dronning – den største tak', er et samarbejde mellem TV 2 og DR. Det vil blive sendt direkte fra Kongens Nytorv i København og er åbent for alle.

Showet vil byde på musikalske gaver, kunstneriske indslag og rørende øjeblikke, der fejrer dronningens imponerende regeringstid.

Anbefalet til dig