Derfor bør du overveje at flytte ud i et kontorlokale

Nyheder
Foto: PR
Hvis du sidder og arbejder på dit eget projekt eller din egen virksomhed fra dit hjem, så bør du kraftigt overveje, om du skal finde et kontorlokale, hvor du kan arbejde med dit projekt. Der er flere årsager til, hvorfor det kan være en god ide at arbejde ved et kontofælleskab kontra hjemme hos dig selv. Forneden vil vi komme med 3 årsager til, hvorfor det kan være en fordel for dig at arbejde ude:

Mest læste i dag

 

1. Du bliver ikke forstyrret

Når man arbejder hjemme, kan man hurtigt blive forstyrret af hverdagens gøremål. Når du er hjemme kan du pludselig stå og ordne vasketøjet eller gøre rent i køkkenet, hvor du i princippet burde koncentrere dig om at arbejde. Pludselig kan du stå og have arbejde med alle mulige hverdags gøremål, hvor fokus burde være på at udføre sit arbejde foran computeren. Derfor kan det være godt for dig at komme ud i omgivelser, hvor det er computer arbejdet der er i fokus.

2. Du får inspiration og mulighed for sparring og netværk

Når du flytter ud i et kontorfælleskab får du rig mulighed for at sparre og netværke med andre i dit kontorfællesskab. Du vil automatisk blive en del af et stort fællesskab, hvor du kan netværke og vidensdele med andre. Hvis du f.eks. vælger et kontorhotel i Kolding ved Syddanske Forskerparker, så kan du være med til netværksmorgenmad hver fredag morgen, samt en masse andre aktiviteter og arrangementer.

3. Praktiske fordele

Der er en masse andre praktiske fordele ved at flytte ud i et kontorfællesskab. Det kan heriblandt være at man får adgang til lynhurtig WiFi samt adgang til print og kopi. Samtidig får du alarm og adgangskontrol i de fleste kontorhoteller, så du kan være sikker på, at din computer og lign. er beskyttet, når du ikke er til stede. Derudover kommer du til at bo i professionelle rammer og en attraktiv firmadresse, der sender et seriøst og troværdigt signal til dine kunder og samarbejdspartnere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig