Derfor brød "Vild med dans"-stjerne sammen

21/11/20 09:34

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
"Vild med dans"-stjernen kunne ikke holde tårerne tilbage fredag aften.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson var fredag aften det sidste par, der blev råbt om, som ville gå direkte videre til næste uges "Vild med dans". Derfor blev spændingen endnu engang trukket langt ud for danseparret.

Det var tilsyneladende for meget for Jenna Bagges nerver, hvorfor hun efterfølgende lod tårerne få frit løb i kulissen. 

"Igen, igen, igen stod vi tilbage som en af de sidste. Det var frygteligt," lød det ifølge Ekstra Bladet fra Jenna Bagge, som hun fulgte op med: 

"Jeg har det lige dårligt hver gang." 

Det er dog ikke kun danserinden, der bliver påvirket af det. Albert Rosin Harson lader sig også påvirke af, at afgørelsens time nærmer sig, da det er nervepirrende at stå og vente. Situationen er dog ikke ny for parret, der har stået i den flere gange. 

"Det er også sådan en underlig følelse, for når man står der, så siger man til sig selv 'Okay, så tager vi en god omdans'. Og jeg har accepteret hver gang, at det er os, der skal i omdans. Det er meget underligt, at man accepterer det med sig selv, at nu er det okay, at vi kommer i omdans," fortalte Albert Rosin Harson. 

Når parrene venter på at få dommen over deres fremtid i det populære danseprogram, er det uge efter uge en af de helt store følelsesmæssige rutsjebanetur for Jenna Bagge. 

Hun fortæller selv, at hun når at blive ked af det, hvilket også er årsagen til, at hun græd efterfølgende. Det skyldes, at hun når at være trist, fordi hun tror, at hun og dansepartneren skal i omdans. Når deres navne nævnes, forvandles følelsen og humøret hurtigt lykke. 

"Men der er samtidig bare en helt masse følelser, som presser sig på," fortalte Jenna Bagge også. 

Fredag aften fik hun følelserne at følge helt tydeligt, da hun græd ude bagved. Hendes dansepartner, Albert Rosin Harson, bryder dog ind, for at fortælle, at det var glædestårer. 

"Men det var glædestårer. Hun tuder ikke over, at vi er gået videre," sagde han grinende.

"Nej, det var virkelig ikke det. Det var virkelig fordi, jeg var sikker på, at vi skulle i omdans, så jeg nåede lige at bygge alt det der op - vi gør det igen, og så skete det ikke, og så kunne jeg ikke holde det tilbage, og jeg var bare sådan: 'Tak'," fortalte hun som afrunding.