Derfor holder Mette Frederiksen pressemøde

14/8/20 17:37

Henrik Rothenbücher

Grundlovsdag talte Mette Frederiksen til danskerne. Foto: Socialdemokratiet
Mette Frederiksen skal i morgen holde pressemøde for den danske nation, og det formodes at det kommer til at handle om et påbud til danskerne.

I morgen klokken 11.00 vil mange danskere sidde klistret til deres tv-skærm. Årsagen er, at statsminister Mette Frederiksen vil afholde pressemøde, og det er på forhånd afsløret, at det kommer til at handle om covid-19.

Da statsministeriet sendte deres pressemeddelelse ud, var der dog ingen melding om, hvad der specifikt vil komme frem på mødet, men det har flere medier sidenhen fundet ud af.

Det handler pressemødet om

B.T skrev i deres coronavirus live-opdatering, at Mette Frederiksen vil komme til at tale om et påbud af mundbind i Danmark.

Ifølge dem vil Mette Frederiksen altså fortælle, at danskerne skal begynde at benytte sig af mundbind i offentlig transport i hele Danmark. Dermed er det ikke kun, når man benytter den offentlige transport i Aarhus, at man skal ifføre sig mundbind.

Indtil videre forventes det at være det, som Mette Frederiksen vil tale om på pressemødet i morgen, men det kan også være, at der kommer flere informationer.