Derfor skal du ALDRIG opbevare parfume på badeværelset

25/11/22 09:27

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Parfume er dyrt og mange bruger dem næsten som pynteobjekt. Det er dog meget vigtigt, at man ikke har sin parfume ude på badeværelset.

Selvom det måske fuldender din æstetik, viser det sig, at det er dårligt at opbevare dine parfumer på dit badeværelse.

TikTok ekstraordinære Professor Perfume fortalte sine 293.000 følgere, at "ingen kender den rigtige måde" at vise sine yndlingsparfumer på.

Selvom de fleste er opmærksomme på at holde flasker væk fra direkte sollys, ser det ud til, at folk har meget mere at lære. Det skriver The Sun.

Men den selvudråbte "parfumedronning" besluttede at uddanne sine følgere i do's and dont's, når det kommer til at opbevare parfume.

Den aroma-besatte influencer sagde, at det er en kardinalsynd at opbevare dufte på badeværelset, og det vil ende med at koste dig ret så dyrt.

Hun forklarede, at hvis du opbevarer dine dufte korrekt, kan de holde sig i årevis.

"Hvis du opbevarer din parfume på badeværelset, når du bader vil al damp og konstante temperaturudsving ødelægge din parfume meget hurtigere, end hvis du opbevarer dem korrekt. Hvis du tænker 'okay, så tager jeg dem ud af mit badeværelse og sætter dem på min kommode eller min vindueskarm', så gør det heller ikke," forklarer hun.

"Opbevar din duft et køligt, tørt, mørkt sted. Jeg anbefaler altid klædeskabet eller en kommodeskuffe," tilføjer hun.

Endnu et parfumeshack forud for julefestsæsonen: du skal blot bruge lidt vaseline.

Hvis du gnider det på dine pulspunkter, før du sprøjter din yndlingsduft, vil parfumen klæbe til den - så den holder endnu længere.

Det anbefales også at spraye parfume direkte på frisk fugtet hud med en uparfumeret creme.