Derfor smiler grevinde Alexandra i disse dage

03/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: PR
Nu er der godt nyt fra grevinden.

Mest læste i dag

B.T. fortæller nu, at der en helt særlig grund til, at grevinde Alexandra smiler i disse dage. Hun har nemlig fundet kærligheden. 

Grevinden har ikke haft et offentligt kendt forhold de seneste par år. I 2019 dannede hun par med en forhenværende PET-agent. Grevindens nye kæreste er dog iværksætter. 

Alexandra er nemlig blevet kæreste med 51-årige Nicolai Peitersen. Han driver virksomheden Wikifactory, som grevinden tidligere har investeret i. Nu danner de altså også par på hjemmefronten. 

Bekræfter

Avisen har fået forholdet bekræftet. Det er Helle Von Wildenrath Løvgreen, som grevinde Alexandras presserådgiver, der bekræfter den glade nyhed. 

"Det er korrekt, at grevinde Alexandra og Nicolai Petersen har set hinanden gennem et stykke tid," bekræfter Helle Von Wildenrath Løvgreen, inden hun tilføjer: "Men grevinden har ikke yderligere kommentarer til forholdet." 

Udover prins Joachim, som grevinde Alexandra var gift med fra 1995 til 2005, så har hun også været gift med fotografen Martin Jørgensen. De var gift fra 2007 til 2015. 

 

Anbefalet til dig