Derfor stopper DR-vært på populært program

05/10/22 12:49

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Nu sætter hun ord på, hvorfor hun trækker sig fra det populære tv-program.

Anna Lin overtog rollen som vært på det populære 'Kender du typen'-program på DR, hvor Mads Steffensen ellers havde været vært i mange år.

Nu tre sæsoner senere er Anna Lin kommet frem til den beslutning, at hun ikke længere ønsker at være vært på det program, som hun ellers ønsker at lave.

Beslutningen kom som noget af en overraskelse, og for første gang siden udmeldingen kommer Anna Lin nu med en forklaring på, hvorfor hun stopper som vært på programmet.

"Der er andre projekter, som venter, og jeg føler, jeg har fået det ud af 'Kender du typen?', som det skulle være for mig. Derudover giver det mening for mig at stoppe nu samtidig med Flemming, så Anne kan bygge noget godt op med et nyt hold," lyder det ifølge Ekstra Bladet på Anna Lins Instagram-profil, hvor hun har kørt en såkaldt spørgerunde, hvor hendes følgere kan stille hende spørgsmål.

Eksperten Flemming Møldrup stopper også på programmet, og dermed er det kun Anne Glad, der fortsætter i programmet, som også for endnu en sæson. Det har DR allerede meldt ud.

"Jeg sagde ja til jobbet med en drøm og forventning om at udvikle mig som vært og formidler. Det føler jeg virkelig, jeg har gjort, og nu er jeg klar til nye eventyr og udfordringer," lyder det fra den snart tidligere 'Kender ud typen'-vært.

Den kommende sæson af programmet får snart premiere, og her er det altså fortsat med Anna Lin i spidsen.