Desperat lejer: Overboer fra helvede tramper så voldsomt at loftet er begyndt at kollapse

01/07/2022

Naja Radik

Foto: Reddit
En desperat lejer har fortalt, hvordan hendes overboer fra helvede tramper så meget rundt, at de har fået loftet til, at begynde at kollapse.

Mest læste i dag

Lejeren er begyndt at miste tålmodigheden, da hun hævder, at når hun klager, tramper hendes overboer bare endnu hårdere. 

På Reddit forklarer lejeren, at hun bor på anden sal i et hus i Meadowlands, New Jersey med sin familie. Det skriver The Sun.

Hun fortæller, at hendes overboer er mænd i alderen 40 til 60 med meget negativ energi, der kan høres trampe rundt over hele lejligheden og at det lyder som om, at de trækker tunge genstande rundt. 

Hun tilføjer derefter, at deres opførsel på et tidspunkt fik hendes loft til at begynde at kollapse, men at det var de ligeglade med og fortsatte blot deres daglige rutine. 

Kvinden forklarer også, at udlejeren, bor langt væk og kun bekymrer sig om at få pengene for huslejen.

Hun tilføjer, at hende og hendes familie ikke har råd til, at flytte i øjeblikket. 

Det værste af alt er, forklarer hun, at hver gang hun bruger et kosteskaft til at klage over støjen, banker eller tramper de blot hårdere tilbage. 

Hun slutter af med at sige, at de også har forvandlet baghaven til en skrotplads, da de hamstrer så meget storskrald. 

Moderen til lejeren, har ved et par lejligheder, forsøgt, at tale med overboerne, men de var ifølge kvinden uhøflige, respektløse og benægtede det hele. 

Folk på Reddit var hurtige til at kommentere opslaget og give råd. 

En skrev:

“Jeg har arbejdet med sager som disse, og vi gav nogen flere måneders husleje tilbage, på grund af forhold, der var cirka 87 procent mindre dårligere end din.” 

En anden skrev: 

“Det er forfærdeligt, at i skal igennem det, og jeg er imponeret over, at du har udholdt det.”

Kvinden gav senere en opdatering på Reddit om situationen og skrev, at hun havde kontaktet politiet, men at der tilsyneladende ikke kunne gøres noget, da støjen foregik i dagtimerne. 

Hun skrev, at hun ikke var sikker på, om en formel klage ville løse problemet, så hun kontaktede ejendommens vicevært, der besøgte hjemmet og tog billeder. 

Til sidst kontaktede han udlejeren, som derefter måtte finde en midlertidig løsning.

Det kom frem, at naboerne havde VVS-problemer og forsøgte at ordne dem selv. 

Til slut skriver hun, at hun er klar over, at hun kan række ud til lejerforeningen, hvis tingene bliver værre.

Anbefalet til dig