Det bliver dyrt for Dennis Knudsen: Så mange penge ender sagen med at koste ham

Nyheder
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Hele sagen ender med at blive en meget dyr omgang for Dennis Knudsen.

Lige nu læser andre også

Den kendte frisør og stylist, Dennis Knudsen, har i den seneste tid fyldt meget i medierne.

Der er ikke mange danskere, der efterhånden ikke er bekendte med sagen ved Molslinjens færgeleje i Aarhus, hvor han tabte hovedet og kørte sin store Audi Q7 ind i færgebommen for at komme ombord, selvom han var kommet for sent.

Flere ansatte følte sig i fare, da Dennis Knudsen fik sin nedsmeltning, og der var tilsyneladende noget om snakken, da han endte med at blive dømt for fareforvoldelse, som resulterede i, at han fik en betinget dom på 40 dage for sin vanvidskørsel.

Det skriver Ekstra Bladet.

Sagen har også rejst spørgsmål om de økonomiske konsekvenser, det har eller kommer til at få for Dennis Knudsen, der tidligere har nydt stor succes og omsætning fra sin virksomhed og kendte kunder. 

Han anslår selv de samlede omkostninger relateret til sagen, herunder advokatudgifter, tabet af sin leasede bil og omkostninger til at generhverve sit kørekort, til at overstige 600.000 kroner, hvorfor det ikke ligefrem var en billig nedsmeltning, han fik:

“Hvem har råd til det? Det er rigtig mange penge som enlig forsørger til tre børn. Jeg skal da ud og arbejde hårdt igen, altså. Det hele er ikke afgjort endnu med sagsomkostningerne, men i alt bliver det over 600.000 kroner”, lyder det fra Dennis Knudsen.

Så sent som i går valgte han ikke at anke sin dom, men blot at acceptere den. Alligevel har han lidt svært ved at se, hvordan konsekvenserne endte på det niveau, de gjorde:

“Jeg har ikke forstand på retssystemet eller juraen. Men jeg havde da håbet på, at jeg var blevet frikendt. Jeg accepterer, at jeg er dømt for overtrædelse af færdselsloven. Men jeg har stadig svært ved at se, at det, jeg lavede, skulle være vanvidskørsel, og at de tager min bil - det må jeg indrømme.”

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig