Det bliver ikke bedre: Her er landets bedste tilbud på Lurpak

Nyheder
privat
Skal du have fyldt køleskabet op med Lurpak?

Lige nu læser andre også

Danskerne kan nu glæde sig over en fantastisk mulighed for at få fyldt køleskabet op med Lurpak til en usædvanlig lav pris.

Sagen er den, at en specifik dagligvarebutik har lanceret et vildt tilbud, som gælder et par dage endnu.

Med en pris på kun 12 kroner per pakke, har danskerne en unik mulighed for at få fat i 'det hvide guld' uden at skulle gå fra hus og hjem.

Den omtalte lokal-butik er Dagli'Brugsen i Arnborg, som ligger i Midtjylland.

"LURPAK SMØR. 200G. PR.PAKKE KUN 12,-. BEMÆRK DATO MHT 12/7. AFHENTES SENEST ONSDAG KL. 20. 12 kr. pr. stk," skriver butikken i et opslag på Facebook.

Kunder skal blot skrive "JA TAK" i kommentarfeltet under opslaget, samt hvor mange pakker de ønsker at købe. For eksempel 'JA TAK 1', hvis de ønsker én pakke.

Bestillingen er først bekræftet, når kunden modtager et svar fra butikkens robot.

Det er vigtigt at bemærke, at tilbuddet gælder så længe lager haves, og at afhentning skal ske senest onsdag klokken 20.

Øvrige tilbud

Hvis du ikke synes, at tilbuddet på de 12 kroner er noget at råbe hurra for, så bør du lige have i mente, at det hverken er jul eller påske.

Når vi nærmer os højtiderne, plejer de danske kæder at lancere vilde tilbud på helt ned til 5 kroner per pakke, hvilket de fleste danskere udnytter til fulde.

Udover Dagli'Brugsen i Arnborg har Føtex, Netto, Løvbjerg, Min Købmand og Let-Køb også tilbud på Lurpak i øjeblikket.

Hos de nævnte kæder koster Lurpak dog mere end 12 kroner, hvorfor tilbuddet i den lokale brugs tilsyneladende er det bedste i landet i skrivende stund.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Anbefalet til dig