Det bliver ikke billigere: Her får du Lurpak til 5 kroner

Af: Thea Andersen

|

22/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Coop 365discount banker prisen på 'det hvide guld' helt i bund.

Mest læste i dag

Det kan kræve en lille køretur, men hvis ikke du bor langt fra butikken, kan du få Lurpak til fem kroner pr. pakke.

På Facebook reklamerer de forskellige Coop-butikker og andre med lokale tilbud, og redaktionen spærrede i den grad øjnene op, da vi faldt over det afsindige gode tilbud hos Coop 365discount Holme Møllevej i Viby J, Aarhus.

Her kan du nemlig få en Lurpak smørbar på 200 gram til sølle fem kroner, hvilket formentlig er et af de billigste tilbud i Danmark lige nu.

Det er dog ikke det eneste tilbud, som de reklamerer for på deres Facebook-side.

Du kan nemlig også få Karolines piskefløde til en rigtig, rigtig god pris. For 500 ml af denne piskefløde skal blot af med fire kroner.

Hvis du mangler smør eller fløde til julen og bor eller er i nærheden af Viby J, så er der altså masser af penge at spare i Coop-butikken.

Se tilbuddet nedenfor.

Det er uvist, om der er begrænsninger på tilbuddet samt hvor længe det er gældende.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig