Det, der ikke må ske, er sket: PostNord i kæmpe brøler

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det må bare ikke ske.

Mest læste i dag

Når vi sender en pakke med posten, forventer vi også, at den når frem til modtageren.

Det gjorde Vitaskolen i Esbjerg nok også, da flere af skolens niendeklassers eksamensbesvarelser blev sendt afsted med PostNord.

Men så let skulle det ikke være.

Eksamensbesvarelserne er nu forsvundet som dug for solen, hvilket har resulteret i, at 51 elever nu skal til reeksamen i december.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Da censor modtog forsendelsen, opdagede han, at pakken var brudt op, og de fire øverste konvolutter med besvarelser fra fire klasser manglede.

Det forklarer Vitaskolens skoleleder, Ole Lerke, til Ekstra Bladet.

"Censor kontakter skolen med det samme, og vi kontakter efterfølgende Postnord for at få dem til at lede efter de forsvundne besvarelser. Men vi oplever ikke rigtigt, at de tager det seriøst."

Har fundet en løsning

Efter flere dages anstrengelser har skolelederen fundet en midlertidig løsning.

Eleverne er blevet bedt om at fremvise de computere, de brugte til eksamen, i håb om at kunne genskabe besvarelserne. Selvom der er håb forude, er elever og forældre naturligvis frustrerede over situationen.

Flere forældre har foreslået, at eleverne får overført deres årskarakter til eksamen - men det kan altså ikke lade sig gøre, lyder det fra skolelederen.

PostNord reagerer

I kølvandet på den utilgivelige hændelse har PostNord reageret. De påpeger, at pakken nok har været beskadiget, men udtrykker stor forståelse for den store frustration, hændelse har bragt med sig:

"Det er selvfølgelig en ekstraordinær situation, og derfor gør vi også alt hvad vi kan for at finde forsendelserne, herunder at gennemgå videomateriale fra vores terminal. Det er meget beklageligt, og vi er i dialog med skolen", lyder det fra PostNord Danmarks kommunikationsdirektør, Andreas Brethvad.

Mens skolen og Postnord arbejder på at løse problemet, forbliver fremtiden usikker for de 51 elever, der nu skal forberede sig på en ny eksamen.

Anbefalet til dig