Det er godt nok dyrt: Så meget koster det at forsikre en Tesla

20/11/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det kræver ikke kun en stor pengepung at købe en Tesla, det kræver også en stor pengepung, hvis man skal betale forsikringen hver eneste måned.

Mest læste i dag

Hele verden forsøger hele tiden at blive grønnere, og derfor er der heller ingen tvivl om, at fremtiden er el-biler. Desværre er de ikke billige at køre i, og de mest populære er bestemt heller ikke billige at forsikre.

Sammenligningsportalen Samino.dk har valgt at kaste sig ud i et projekt, hvor de sammenligner priser på forskellige forsikringer. De har derfor valgt de 25 mest populære bilmærker i Danmark, som en del af deres undersøgelse.

Kan du spare penge på din bilforsikring? Tjek det selv her

Prisen afhænger naturligvis af en del forskellige faktorer, og derfor er det vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i, hvilken forsikring man vil tegne, og hvor man skal tegne sin forsikring. Den samme bil kan nemlig have to forskellige priser hos to forskellige selskaber.

Så dyr er en Tesla at forsikre

I løbet af de seneste par år er den elektroniske bil, Tesla, begyndt at indtage Danmark. Der ses hele tiden flere og flere Tesla-biler på vejene, men desværre er det ikke billigt at eje en Tesla.

Selv når du har betalt den dyre sum for bilen, så kommer der en fast månedlig udgift i form af forsikring. Det gør der ved alle biler, men prisen for en Tesla-forsikring kan være op til 5 gange højere end en Fiat-forsikring.

Hos Samlino har de fundet ud af, at gennemsnitsprisen for en Tesla ligger på 13.000 kroner om året. Det svarer altså til, at du skal betale 1.083 om måneden i gennemsnit for at forsikre en Tesla.

Blandt de andre biler der er dyre at forsikre, finder vi BMW, Audi og Mercedes. Det kommer dog ikke som nogen stor overraskelse, men det gør det nok for folk, at det er omkring dobbelt så dyrt at forsikre en Tesla.

Tjek hvor billig din bil er at forsikre

Samlino.dk kommer herunder med en oversigt over, hvilke ti bilmærker, der er de billigste at forsikr i Danmark. Listen lyder således:

Der er naturligvis forskel på hvilken model, der er tale om i forhold til de forskellige mærker, så klik ind og undersøg, hvor meget din bil koster at forsikre. Måske finder du ud af, at du betaler overpris.

Klik her for at se, hvad din bil koster at forsikre

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig