"Det er vigtigt": Norlys indgår stort samarbejde

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt fra Norlys.

Lige nu læser andre også

Når BESTSELLERs mere end 1.500 medarbejdere fremover møder ind ved modevirksomhedens hovedkontor i Brande, kan de udnytte arbejdstiden til at lade elbilen op med et af de i alt 70 ladeudtag fra Norlys.

De to selskaber har netop indgået en aftale, der betyder, at Norlys dækker BESTSELLERs ladebehov.

I løbet af efteråret følger yderligere 34 udtag på BESTSELLERs kontorer i Aarhus og København. Og når udvidelsen af BESTSELLERs afdeling i Skanderborg står klar, følger der også 30 udtag her.

Det skriver Norlys i en pressemeddelelse.

"Det er en rigtig god nyhed, at flere virksomheder opsætter ladestandere ved deres kontorer," siger Ellen Trolle, der er direktør for Norlys’ ladestanderforretning, og fortsætter:

"Hver tredje dansker bor i etageejendom, hvor det ofte ikke er muligt at opsætte egen ladeboks, og derfor er det vigtigt, at arbejdspladserne er med til at løse den udfordring. Ved at bidrage til en god ladeinfrastruktur kan virksomhederne hjælpe flere med at vælge elbilen til."

Med aftalen med Bestseller har Norlys har nu 2.500 aktive ladeudtag hos virksomheder over hele landet.

"I BESTSELLER har vi i de seneste år, som noget helt naturligt, givet kolleger og samarbejdspartnere mulighed for at lade deres biler ved vores kontorer," siger Anneke Keuning, der er Nature & Climate Impact Manager i BESTCELLER og bl.a. er engageret i Aarhus Kommunes grønne mobilitetsplan, inden hun tilføjer:

"Vi kan se, at efterspørgslen er stadigt stigende, og vi er derfor glade for, at vi har mulighed for at åbne endnu flere ladestandere sammen med Norlys, så vi imødekommer det behov, det er, og forhåbentlig derved også bidrage til den helt naturlige, nødvendige omstilling mod mere grøn transport."

Salget af elbiler er steget med næsten 50 procent det seneste år, og de mange nye elbiler er godt nyt for klimaet.

"Samtidig stiller det øgede krav til ladeinfrastrukturen, der skal kunne følge med den voksende elbilpark. Derfor investerer Norlys markant i egne ladeparker, samarbejdsaftaler, private ladestandere, kommunale udbud og ladestandere ved virksomheder," siger Ellen Trolle.

Anbefalet til dig