Det gik ikke stille for sig: Sådan blev den 33-årige, der er tiltalt i Kirkerup-sagen, anholdt

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
De to politibetjente smadrede glasset i døren.

Mest læste i dag

Den 14. maj blev der i Retten i Næstved begyndte retssagen mod den 33-årige mand, der er tiltalt i flere af de mest opsigtsvækkende sager i nyere tid.

Tiden skal spoles tilbage til foråret 2023, hvor der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige pludselig forsvandt fra jordens overflade.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev anholdt, sigtet og varetægtsfængslet, men det viste sig, at sigtelserne mod den 32-årige ikke var færdige med at tikke ind.

Senere udvidede politiet nemlig sigtelserne til også at omfatte drabet på Emilie Meng i 2016 samt et overfald og voldtægtsforsøg på en 15-årig efterskoleelev i Sorø i 2022.

Den 33-årige mand har erkendt sig skyldig i langvarig frihedsberøvelse og vold mod den 13-årige pige, men resten af tiltalerne nægter han sig skyldig i.

Anholdelsen

I går var politifolkene, der anholdt den tiltalte, inde i retssalen at fortælle, hvad de så og oplevede på den skæbnesvangre dag.

Her på redaktionen har vi valgt ikke at dele detaljer om den 13-årige pige, da anholdelsen fandt sted, af respekt for familien og den 13-årige pige.

Ekstra Bladet skriver, at det ikke gik stille for sig, da anholdelsen fandt sted.

De to politibetjente smadrede glasset i døren, og da manden, som nu er tiltalt, viste sig, råbte betjentene, at han skulle åbne døren.

Den dengang 32-årige mand gjorde, som der blev sagt, og derefter kunne politiet anholde ham. Da han blev anholdt var han iført underbukser og en t-shirt.

Betjentene fortæller desuden, at de lagde ham på køkkengulvet, da de gav ham håndjern på.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig