Det populære TV2-program 'Forræder' får ny sæson: Har stor ændring

Af: Lucas Andreas

|

08/02/2024

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Programmet kommer med en ny sæson, men en vigtig ting er anderledes.

Mest læste i dag

Da TV 2 i 2023 viste første sæson af underholdningsprogrammet ’Forræder’, så tæt på én million danskere i gennemsnit med, når Tine Gøtzsche strikkede om dagen og myrdede om natten, og Johannes Nymark til sidst egenhændigt løb med sejren som forræderen, der ikke blev afsløret.

Til april er der premiere på endnu en sæson – igen med 18 kendte danskere – men derudover udvider TV 2 universet yderligere med en kommende sæson på TV 2 Echo, hvor alle kan få chancen for at tjekke ind og dyste om, hvem der skal forlade slottet med en eftertragtet pengepræmie under armen.

Alt nulstilles, når deltagerne ikke på forhånd kender hinanden

- Allerede da første sæson af ’Forræder’ løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide ’Forræder’-universet på den her måde til TV 2 Echo, fortæller TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

- Udover at castet ikke i forvejen er kendt af seerne, er de jo heller ikke i forvejen kendte af hinanden, så alle starter fra nul og kan helt strategisk vælge, hvor meget af deres baggrundshistorie, de vil dele med gruppen, og hvad de vil holde tilbage. Det medfører et helt nyt lag til spillet, hvor vi også forudser en mere ægte reality-følelse, når spillet både handler om at skille sandheder fra løgne, at lave følelsesmæssige og strategiske alliancer, men også potentielt om at kunne forlade slottet som den sidste med en ægte pengepræmie på spil.

Taktik og overlevelse kan sikre vinderen sul på bankkontoen

Nu får 18 spillere muligheden for at gå i fodsporene på Tine Gøtzsche, Johannes Nymark og Julia Sofia. Over ni intense dage flytter de ind på ’Forræder’-slottet og påtager sig rollerne som enten sandhedssøgende loyale eller manipulerende forrædere.

Uanset hvilket hold man spiller på, gælder det om at vinde sølvbarer til gruppen, gennemskue taktikken og overleve i spillet til den bitre ende. Og den eller de spillere, der står tilbage til sidst, løber med hele pengepræmien. Og i modsætning til de kendte spillere, der donerer deres præmie til godgørende formål, så løber de eller den, der vinder den kommende Echo-sæson, med pengepræmien selv.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig