Det ser svært ud for Caroline Wozniacki - men det er ikke umuligt

Nyheder
Foto: Manan Vatsyayana/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Manan Vatsyayana/AFP/Ritzau Scanpix
Håbet er ikke ude endnu.

Lige nu læser andre også

Det er nu kommet frem, at Caroline Wozniacki ikke kommer til at deltage i kvalifikationsturneringen til French Open.

Og det kan betyde, at hun ikke kan komme med til OL.

Wozniacki, der gjorde comeback til tennis sidste sensommer, er ikke rangeret højt nok til, at hun kvalificerer sig direkte, og da hun ikke har valgt at deltage i kvalifikationen, er der ikke mange udveje tilbage.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den danske stjernes håb ligger nu i et wildcard, som dog også ser usandsynligt, da de franske arrangører traditionelt giver wildcards til lokale spillere.

For at nå OL skal Wozniacki være blandt de 65-70 bedste spillere på verdensranglisten efter French Open.

På nuværende tidspunkt er hun placeret som nummer 117, men hun har dog stadig en chance for at forbedre sin position ved at præstere godt i den kommende WTA 1000-turnering i Rom.

Egentlig er det de 56 bedste spillere i verden, der får lov at deltage i turneringen, men da ét land maksimalt må have fire spillere med, kan man rundt regnet regne med, at man skal være i top 65 for at sikre sin deltagelse.

Da French Open begynder den 26. maj tikker uret for Wozniacki, hvis hun ønsker at genoplive sin karriere med en olympisk optræden.

Wozniackis sidste turneringsoptræden var ved Madrid Open, hvor hun blev slået ud i første runde af veteranen Sara Errani.

Herunder kan du se højdepunkter fra sidste gang, Wozniacki var på banen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig