Det sker den 1. maj: Arla deler kæmpe nyhed

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 1. maj sker det.

Mest læste i dag

Arla Foods udnævner Bjarke Munk Kamstrup som ny global pressechef.

Bjarke Munk Kamstrup kommer fra en stilling som Senior Public Affairs & Communications Manager i Danish Crown.

Tidligere har han været pressechef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, ligesom han i en årrække var politisk reporter på TV2 Nyhederne og været ansat på TV MIDTVEST.

Det skriver Arla Foods i en pressemeddelelse.

Om ansættelsen siger Senior Vice President, Corporate Communications, Mariam Sommerfeldt Skovfoged: ”Det er vigtigt, at Arla er synlige og har en stor stemme i den offentlige samtale om fremtidens fødevarer.

Bjarke kommer med et stærkt netværk og en stor forståelse for både medieverdenen og den politiske verden, og så har han samtidig erfaring fra fødevareområdet. Jeg er helt sikker på, han vil gøre en stor forskel for Arla, og jeg glæder mig til at byde Bjarke velkommen til vores team.”

Om sin nye rolle siger Bjarke Munk Kamstrup:

”Jeg er enormt glad og stolt over muligheden for at blive en del af Arla Foods. Fødevarebranchen er midt i en afgørende transformation, og Arla Foods spiller en nøglerolle i at forbrugere over hele verden kan få fødevarer produceret med omtanke og med lavere klimaaftryk. Min rolle bliver, sammen med resten af det dygtige kommunikationshold i Arla Foods, at fortælle om den transformation til omverdenen. Det glæder jeg mig til at tage fat på.”

Bjarke Munk Kamstrup tiltræder sin nye stilling 1. maj 2024.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig